PROFESSORAT
DELS CURSOS I WORKSHOPS

teatre / teatre físic
Xavi Lucha
Format a l'Institut del Teatre de Barcelona. Integrant en diferents companyies com infantils, carrer i teatre. Actualment també és professor de teatre a l'Escola de Teatre de Piera i cofundador de la companyia Eslinga a més de participar com a integrant.

teatre
Carlos Ulloa
Graduat en Art Dramàtic, en l'especialitat de teatre físic, a l'ESAD de l'Institut del Teatre de Barcelona (2019). Realitza un Stage amb la cia. Troisième Génération a París (2018). Ha participat com a actor en diversos projectes teatrals a Barcelona i en festivals internacionals amb projectes de creació pròpia com el Venice Open Stage o el Festival Off d'Avignon. El 2021 participa com a actor i tallerista de la companyia de teatre social Impacta't. Actualment, forma part de la companyia Projecte Longànime com a actor i cofundador i com a professor de teatre i tallerista a l'escola Arsènic, Espai de Creació (Granollers), portant la pedagogia teatral a l'aula en diferents centres de primària.

keep moving
Élida Lucena
Graduada en art dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona. Professora de teatre i moviment a diferents espais com: Plàudite Teatre, Swingmaniacs, l'Hospital Sant Pau, Centre cívic l'Enjòlit; així com a projectes del departament d'igualtat i gènere de l'ajuntament de Canovelles. Teacher de Keep Moving, mètode que practica el desenvolupament de la creativitat a través del moviment i de la creació en acció. És creadora i actriu del seu primer espectacle, Mare i com a intèrpret també forma part del Laboratorio de Investigación desde el Flamenco a Barcelona.

teatre
Marta G. Otín
Directora de teatre i artista pedagoga des de fa 25 anys. Va estudiar a Interpretació a l'Institut del Teatre i va fer el curs de pedagogia teatral a l'IT de Vic. Interessada des de l'inici de la seva carrera professional, en el teatre com una eina pedagògica, fa cursos de Teatre de l'Oprimit i treballa durant anys en el projecte Teatre en l'Educació, de l'Associació Cultural de Granollers, com a directora i coordinadora. L'any 2020 li encarreguen de dissenyar el batxillerat en arts escèniques de l'Institut Celestí Bellera que lidera durant 9 anys. Paral·lelament, du a terme posades en escenes amb orquestres com la JONC i L'Orquestra Simfònica del Vallès i el cor VEUS dels amics de la Unió, dins el projecte Òpera Infantil, produït pel Teatre Auditori de Granollers. Actualment, dirigeix l'escola Arsènic on és professora d'entrenament actoral i de tallers. També fa formacions per a docents que volen implementar el teatre com a eina pedagògica a l'aula.

teatre / teatre musical
Alia Herrera Heredero
Formada al CFGS en Tècniques d’Actuació Teatral a Arsènic, Espai de Creació. Compta també amb una ampla formació en música, cant i dansa. Té experiència donant classes a infants de 3 a 12 anys en varies disciplines artístiques. Com a professional és cantant al projecte discogràfic Kant Freud Kafka, forma part d’un grup vocal, i és una de les fundadores i actrius de la companyia jove CiaCinc.

vine a cantar
Queralt Albinyana
Titulada per L’Institut del Teatre de Barcelona. En televisió ha treballat a TV3 a Nit i Dia, La Riera, El cor de la ciutat, Valeria (dirigit per: Silvia Quer). I a Treufoc i Llàgrima de sang a IB3. En teatre treballa amb la companyia Dei Furbi a La Flauta Màgica i Trilogia MozArt. A Renard i Alicia al pais de les meravelles. Al 2015 reb el premi a millor actriu Memorial Anna Lizaran per Lucrècia. Ha treballat en els musicals RENT, Los Miserables, Hair, Love & Rock musical, Bella y Bestia, Grease, el musical de tu vida, Amants. Amb el Musical Més Petit a Merrily y Off Broadway. Ha treballat amb Carles Santos a Shubernacles Humits, Chicha Montenegro… També amb la companyia Comediants a 1001 nits, El sarao del año, L’arbre de la memòria, obres familiars del Gran Teatre de Liceu a Allegro Vivace, Els músics de Bremen. Té un disc editat anomenat When I met the Blues. i actualment és cantant al Zuu de l’Hotal Sofia amb el grup Crema Catalana i a l’espectacle Al Sud del Paral·lel amb Carlos Gramaje.

teatre musical
Estel Folch
Graduada al CFGS en Tècniques d’Actuació Teatral a Arsènic, Espai de Creació. Té una àmplia formació musical de solfeig, piano, veu i ha estat professora de cant i piano a l’Escola Municipal de Música de la Roca del Vallès. Com a actriu ha treballat en diferents produccions del Microteatre de Roca Umbert com per exemple “I ara, què?” i “Es busca company de pis net i polit”. A part d’això també té una formació d’interpretació davant de càmera a l’escola Nou Prodigi de Barcelona, on ha participat a diversos curtmetratges i un llargmetratge

teatre en anglès
David Martín
Graduat en Interpretació al Institute of the Arts Barcelona en l’especialitat anglesa i postgraduat en Teatre i Educació al IT de Vic. Dins la seva formació ha cursat cursos de Grotowski i Jacque Lecoq a Londres (2028-2020) i el Curs de Perfeccionament en Interpretació i Creació en Arsènic (2022-2023) . Ha participat en diferents produccions com “De-sideris” de Ponent Jove, “El Cafè de la Marina” de la companyia Quatre per Quatre, “L’Elefant” i “El darrer moviment” en el Microteatre de Roca Umbert com també va ser ajudant de direcció a la producció “Lampedusa Beach” dirigida per la directora Marta G. Otin. Al 2021 participa com a tallerista de teatre en anglès per a nens de primària a l’Institut Escola Els Tres Pins.

teatre
Dušan Tomić
Nascut a Sèrbia. A l'any 1974 va cursar els estudis obligatoris a la seva ciutat natal: Novi Sad. A l'any 1994 va entrar a la Akademia Umetnosti (Acadèmiade l’Art) per estudiar Interpretació. D'ençà, ha participat en diverses produccions del Teatre Nacional de Novi Sad, com Les amistats perilloses, de K.Hempton i Historia del Zoo, d’Eduard Albee. Després de llicenciar-se, viatja a Barcelona per especialitzar-se en Gest i, més tard, en Direcció a l’I.T. Barcelona. Sempre combinant-ho amb treballs de docència a l’escola audiovisual Nou Prodigi, la interpretació (El coronel Ocell, Autorretrat III, La Troupe, entre d’altres) i la direcció (L’hora en què no sabíem res els uns dels altres de Peter Handke, Vernissatge, Puc deixar de parlar en la teva llengua i seguir parlant amb la meva, entre d’altres). També ha participat en diversos festivals internacionals com Cos de Reus, Gest d’Esparreguera, Festival de Pantomima de Zemun, etc. I nombrosos curtmetratges de la productora Nou Prodigi Barcelona. Actualment és professor d’interpretació a la dita escola i dirigeix les companyies Mala Sang i Quatre per Quatre.

teatre
Maria Castillo
Maria Castillo (Barcelona 1974). Pedagoga i directora teatral. Llicenciada en Interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona, postgrau de pedagogia teatral per l’Institut del Teatre. Especialitzada en teatre de formes animades (titelles, objectes, ombres, visual...). Des de l’any 2008 fins al 2017 va dirigir la companyia Pelmànec amb la que va obtenir premis estatals i internacionals. Ha dirigit per a diverses companyies catalanes. Imparteix classes al postgrau de teatre i educació de l’Institut del Teatre, a l’Institut del Teatre a l’especialitat de teatre visual i a Arsènic espai de creació (extraescolars i GFS).