top of page

LA TRAMA
Trobada d'escoles de teatre

La Trama, encontre de Joves a Escena , on participen joves d'entre els 12 i els 20 anys, és un projecte comú, nascut l'any 2013, entre l'escola de teatre de Piera i Arsènic . Va néixer amb el propòsit de crear sinergies entre centres de formació teatral i, alhora, com un vehicle de contacte entre joves que aprenen teatre, permetent-los ampliar la seva formació i fomentar els  vincles socials. 

 

La Trama és un cap de setmana de treball en el qual es planteja els alumnes la possibilitat de treballar en diferents disciplines escèniques, com una manera d'ampliar els seus coneixements teatrals. La dinàmica comença amb els tallers amb els especialistes, durant tot el dia. Diumenge al matí, es proposa al alumnes aplicar els coneixements adquirits durant el dissabte, potenciant que treballin  de forma autònoma i que finalitza amb una mostra oberta dels treballs. 

 

Les escoles que han participat fins ara, han estat: Escola de teatre de Piera, Arsènic, Escènic Vic, Conservatoire du Béziers, Conservatoire du Grand Narbonne i Tallers de Teatre Ateneu de Sant Andreu.

bottom of page