top of page
486165_72656c532f6d4325a2adb5ce7b860727-2 copia.png

WORKSHOPS
FORMACIÓ ESPECÍFICA

A Arsènic espai de creació no parem. Per això, a més a més dels cursos d'extraescolars fixes que fem tot l'any, també oferim tallers intensius de poques hores on contem amb especialistes que s'encarreguen d'impartir els seus coneixements teòrics.

VINE A CANTAR
Queralt Albinyana

17 octubre - 19 desembre 2023
dimarts, 9:30h a 11h

Un trimestre per donar-te una oportunitat de retrobar-te amb la teva veu, d'escoltar-te cantant, de practicar noves tècniques, d'interpretar cançons, de vibrar amb la música... Sense cap altre objectiu que el que tu et posis, una professora per acompanyar-te i gaudir  descobrint el teu aparell vocal.

KEEP MOVING method level 1
Élida Lucena
3 octubre - 19 desembre 2023
dimarts, 19:45h a 21:45h

Desenvolupa el potencial creatiu a través del moviment i de l’alineació del cos físic, mental, emocional i energètic. Keep moving method et permet alliberar tensions, activar l'energia, arrelar el cos físic, activar el joc, el ritme, la coordinació i la flexibilitat. Les classes estan orientades a tot aquell qui vulgui connectar amb el seu estat creatiu. No es necessita cap experiència prèvia, ni unes condicions físiques determinades. Si tens ganes de moure't vine i prova-ho.

TEATRE FÍSIC
Xavi Lucha
5 octubre - 14 desembre 2023
dijous, 19:45h a 21:45h

Apropament al MIM Corporal d'Etienne Decroux. Posant el cos com a principal centre d'expressió dramàtica. Es donaran eines per l'actor/actriu per desenvolupar el control de la seva presència en escena, de la seva col·locació, desplaçaments i accions. Partirem de la tècnica per anar cap a la creació.

INSCRIU-TE

Formulari d'inscripció.

Descarrega't el document aquí i envia'l a arsenic.espaidecreacio@gmail.com

(consulta la normativa de règim intern)

Drets d'imatge adults.

Descarrega't el document corresponent i envia'l a arsenic.espaidecreacio@gmail.com

bottom of page