top of page
486165_72656c532f6d4325a2adb5ce7b860727-2 copia.png

ESCOLA DE TEATRE
DES DE 2013

PER QUÈ?

Arsènic, espai de creació entén els tallers de teatre com una oportunitat d'aprenentatge, creixement i coneixement personal, per adquirir noves habilitats i, evidentment, per gaudir. Els cursos s'estructuren en dos blocs:

 

En el primer, realitzem un seguit de jocs i exercicis per tal que els alumnes puguin aprendre, tant elements propis de la tècnica actoral (situar-se a l'espai, escolta de grup, consciència corporal) com habilitats que cal adquirir per crear i interpretar teatre (relaxació, concentració, atenció, treball en equip, creativitat, autonomia, solidaritat, flexibilitat (física i mental).

 

En el segon, bloc apliquem i aprofundim en tots els aprenentatges iniciats al primer bloc tot fent una creació teatral. Aprenem teatre tot fent teatre. 

 

Tots els tallers giren sobre un eix temàtic comú: un dramaturg, una època, un estil dramàtic...

 

Treballem en grups reduïts, potenciem valors com el treball en equip, la responsabilitat i el compromís.

 

 

Els alumnes dels tallers realitzen dues presentacions en públic al llarg del curs: l’aula oberta al mes de desembre, on tots els alumnes de l’escola conjuntament , petits i grans, mostren el treball realitzat durant els tres primers mesos.  Al mes de juny, cada grup presenta el seu taller al  Llevant Teatre de Granollers .

"Aprofito aquest missatge per explicar-vos que la meva filla va gaudir molt a l'actuació de final de curs i quan va acabar l'obra ens va dir que havia estat un dels millors dies de la seva vida".


— Anònima.

"Perquè et fa sentir com a casa des del primer moment".

— Alumni del CFGS.

"Eternament agraït, jo. Aquí vaig començar. Jo sóc escuela Otín".

— Actor professional i exalumne d'extraescolars.

bottom of page