top of page
jamteatre_arsenic_maig2022.jpeg

JAM TEATRE
PRÀCTIQUES AMB PÚBLIC

QUÈ ÉS

La Jam Teatre neix de la necessitat d'un espai on, els alumnes dels cursos de Formació Professional d'Actors (CFGS en Tècniques d'Actuació Teatral i CPIC) que oferim, puguin mostrar les pràctiques escèniques que han de presentar trimestralment.

Des d'Arsènic volem obrir aquest espai, no només a alumnes de l'escola, sinó a altres joves creadors/es que estiguin interessats a mostrar el que fan.


Des de l'any 2013, les Jam Teatre s'han convertit en un espai obert a tothom que tingui ganes d'experimentar amb diferents disciplines i exposar-les davant d'un públic, conèixer altra gent amb els mateixos interessos... En definitiva, un espai on compartir el nostre amor per les arts escèniques. 

La Jam Teatre es realitza un divendres al mes. Per a més informació, visita la nostra  agenda .

VOLS PARTICIPAR?

Ets un/a jove creador/a? Des d'Arsènic t'oferim l'oportunitat d'ensenyar-nos la peça o activitat escènica que estiguis desenvolupant davant del públic.

 


Requisits:


· La peça ha de durar entre 3 i 10 minuts.

· Explica'ns de què tracta omplint el formulari:

· Signa els drets d'imatge:

Drets d'imatge.

Descarrega't el document i envia'l a jamteatrearsenic@gmail.com

* Estem encantades de rebre les vostres peticions de participació! De totes maneres, queda reservat el dret d'admisió i l'ordre de programació a l'organització de les Jam Teatre.

bottom of page