top of page
486165_72656c532f6d4325a2adb5ce7b860727-

ESPECTACLES

DEL CICLE DE GRAU SUPERIOR

Cíclics

Direcció: Ferran Farré

Intèrprets: alumnes del CFGS

Juny, 2022.

CÍCLICS és una creació col·lectiva de teatre físic que s’endinsa en la poètica i l’univers del caminar. Pas a pas, entre equilibri i gravetat, hem fet els primers passos cap a locomocions, geometries, fluxos i dinàmiques de moviment. Cicles que no s’aturen i es repeteixen en el temps. Els passos en fals ens han mostrat altres camins. Els passos fronterers ens han marcat el pas cap a altres direccions, i les petjades que hi hem deixat ens han donat pistes de com som… I en aquest desig d’avançar, alguns passos per la corda fluixa ens han fet entendre que caminar és un acte d’aprenentatge, de rebel·lia i de supervivència...

Una ampolla al mar de Gaza

Direcció: Marta G. Otín

Intèrprets: alumnes del CFGS

Juny, 2022.

A Jerusalem, l'horror dels atemptats s'ha convertit en una rutina. Però la Tal, una noia israeliana de disset anys, no s'acostuma a tanta violència. Per tal de superar l'odi creu que ha de conèixer l'altra cara del conflicte, i aconsegueix posar-se en contacte amb en Naïm, un palestí de vint anys, per mitjà del correu electrònic.

La Cacatua Verda

Direcció: Dušan Tomić

Intèrprets: alumnes del CFGS

Febrer, 2022.

Durant la revolució de les armilles grogues l'any 2018, a una taverna de París anomenada 'La Cacatua Verda', un grup d'actors improvisa escenes de delictes i crims per a diversió dels espectadors aristòcrates. Un es presenta com a rater, un altre com a incendiari d'una casa, un tercer acaba de cometre un assassinat.

Que si Pim, que si Pam, que si Pum

Direcció: José Puchades (Putxa)

Intèrprets: alumnes del CFGS

Juny, 2021.

Imagina que arriba una pandèmia mundial. Imagina que la gent es veu sotmesa a unes restriccions sense precedents. Imagina que la societat arriba a tal paranoia que el veí de tota la vida acaba sent el nostre pitjor enemic. Imagina un govern que, on hi ha catàstrofe, veu una oportunitat de treure profit. Has imaginat tot això? Sort que aquestes coses sols poden passar al teatre i mai a la realitat.

​Gènova '01

Direcció: Marta G. Otín 

Intèrprets: alumnes del CFGS

Juny, 2021.

Aquesta peça, tal com el seu nom indica, parteix d'un esdeveniment real conegut arreu del món: l'assassinat d'un jove italià perpetrat per la policia en una de les manifestacions antiglobalització durant la cimera dels G8 a Gènova l'any 2001

Búfals

Direcció: Marta G. Otin

Intèrprets: alumnes del CFGS

Febrer, 2021.

Cinc germans viuen i treballen en una bugadaria de barri. Un dia el germà petit, en Max, desapareix. La família intenta refer-se de la pèrdua, però no els és fàcil. Els cinc germans intenten gestionar la pèrdua tot sols, sense el suport dels pares. El dolor, la ràbia, els silencis, les paraules no dites, les sospites del que li va passar a en Max fan insostenible la situació.

Edmond

Direcció: Dušan Tomić

Intèrprets: alumnes del CFGS

Febrer, 2021.

Edmond, un home de negocis visita una pitonissa. Ella li afirma que "no es troba al lloc on pertany". Aquesta sentència el porta a abandonar la seva vida. En el camí de recerca per trobar el seu lloc, anirà seguint els senyals que l'endinsaran als llocs més tèrbols de la ciutat de Nova York.

Que venen els russos..!

Direcció: Dušan Tomić

Intèrprets: alumnes del CFGS

Febrer, 2020.

Els nostres russos són també gent de pau sotmesa en les situacions plenes d'emocions, antecedents, somnis, patiments, retrets... Tot per obtenir l'amor, que és el que més ens manca.

En l'espectacle Que venen els russos...! ens burlem de les autoritats desenmascarant falsos valors i ridiculitzant les mentides, les mediocritats i l'ordre públic.

Món Ubú

Direcció: Ferran Farré

Intèrprets: alumnes del CFGS

Juny, 2019.

Món Ubú és un viatge per l’univers singular d’uns éssers cruels sense consciència, transgressors i farcits de pecats capitals, amb una essència arbitrària, escatològica i esperpèntica: els Ubú.

Aquesta versió adaptada del text irreverent “Ubú rei”, d´Alfred Jarry, (humorista salvatge i inventor de la patafísica), ens endinsa en la paròdia grotesca sobre poder i corrupció, i esdevé una metàfora satírica dels totalitarismes del segle XX, amb tocs provocatius, surrealistes i absurds.

El procés creatiu ha anat a la recerca d’un treball vertebrat des de la coralitat (donant relleu al personatge col·lectiu) i des d’una vessant física, integrant diverses aplicacions escèniques (màscara, objectes, guinyol i combat escènic).

Com m'aturo?

Direcció: Marta G. Otín

Intèrprets: alumnes del CFGS

Juny, 2019.

Com m'aturo és un espectacle creat a partir dels textos de 'Psicosi de les 4.48' de Sarah Kane. "Sarah Kane va internar-se voluntàriament a l'Hospital Maudsley de Londres a causa d'una depressió profunda. Tenia 28 anys. 'Psicosi de les 4.48' és un artifici narratiu, potser autobiogràfic, l'hora de la breu lluïdesa i també la desesperació".

El Burgès gentilhome

Direcció: Roger Julià i Nesa Vidaurrázaga

Intèrprets: alumnes del CFGS

Febrer, 2019.

«El Burgès gentilhome» és una comèdia àcida i trepidant de Molière que reflexiona sobre l’engany, la aparença i la incorporació a la societat dels anomenats nous rics. Una sàtira d’una vigència aclaparadora. En l’actualitat l’aparença està en l’orde del dia i no hi ha pudor en utilitzar l’engany per a escalar socialment o aconseguir propòsits amb rapidesa: qui escriu un llibret és escriptor, qui apareix en una pel·lícula és actor o qualsevol persona sense fonaments ja és crític.

The Nobodies

Direcció: Anne Dennis

Intèrprets: alumnes del CFGS

Juny, 2018.

«The Nobodies» és l'espectacle de creació que va dur a terme a l'Anne Dennis que parla sobre la crisi dels refugiats però també de nosaltres, que ens refugiem en aquesta societat que ens fa creure lliures.

bottom of page