top of page
486165_72656c532f6d4325a2adb5ce7b860727-

ACCIONS TEATRALS

DEL CICLE DE GRAU SUPERIOR

Acció Performàtica: Udol

Direcció: Teresa G. Valenzuela.

Intèrprets: Eiden Sánchez, Bernat Fusté, Cristina Garcia, Hugo Quintanilla, Marina Nicolàs, Ariadna Canal, Teia Martínez, Laura Soriano, Lucia Gaertner, Josep Insa, Maira Ballester.

27 de novembre del 2022, NauB1 (Roca Umbert, Granollers).

Maurí ha treballat amb els alumnes d’Arsènic per a expandir la seva performance Udol inspirada en el llibre d’Arto Paasilinna “El moliner udolaire” (1981). Els alumnes ens mostren la seva versió d’aquesta lectura al Festival Panoràmic 2022.

Acció Performàtica: Activació

Direcció: Marta G. Otín.

Intèrprets: Eiden Sánchez, Clàudia Widmer, Miriam Artó, Marina Nicolàs, Ariadna Canal.

5 de novembre del 2022, Teatre Auditori de Granollers

Performance inspiradora de l'alumnat d'Arsènic en la segona edició de la Jornada les Dones a les Arts Escèniques, que és una jornada concebuda com un espai de trobada, de coneixences, d'intercanvi de coneixements, de diàleg i de creació en un espai de confiança, de respecte i de reconeixement de les dones en el món de les arts escèniques al Vallès Oriental.

Intervenció artística: 84è aniversari del Bombardeig de Granollers

Direcció: Marta G. Otín.

Intèrprets: Eiden Sánchez, Cristina García, Clàudia Widmer, Josep Insa, Miriam Artó, Gara Morales, Pol Torné, Maria Carrillo, Marina Nicolàs, Teia Martinez i Ariadna Canal.

20 d'abril del 2022, Teatre Auditori de Granollers

Peça escènica que parla sobre el bombardeig de Granollers de 1938 i el perill de les armes nuclears. Aquest acte és el tret de sortida de la programació «Granollers, vila oberta a la pau» 2022 que commemora el 84è aniversari del bombardeig del 31 de maig de 1938.

Acció Performàtica: 8M

Direcció: Teresa G. Valenzuela i Marta G. Otín.

Intèrprets: Clàudia Widmer, Eiden Sànchez, Gara Morales, Marina Nicolás, María Carrillo, Pepe Insa, Teia Martínez, Míriam Artó, Marta Juárez i Joel Cabrera.

6 de març del 2022, La Porxada de Granollers

Acció artística realitzada amb motiu del 8 de març, a l'Acte Institucional de commemoració del dia de la Dona Treballadora on també es va presentar la instal·lació artística Teixint Cures de la Queralt Illa.

Performance: L'Armari

Direcció: Júlia Barbany.

Intèrprets: Cèlia C. Asensio, Jordina Estrada, Marcel Vacca, Jan Pons, Sara Romero, Estel Folch i Maria Mercè Mas.

Activitat en col·laboració amb: Trenquem Armaris.

19 de juny del 2021, Plaça Perpinyà de Granollers

Performance artística per mostrar a través d’una escenografia com trencar amb els estereotips i els tabús que envolten les persones LGTBI, i que actualment segueixen vigents en la societat.

Gala Inaugural d'Escena GrAn Temporada 2020-2021

Direcció: Dušan Tomić

Intèrprets: Carla Maestre, Marina Puddu, Víctor Martínez, Mireia Martínez, Joel Cabrera, Clàudia Rodríguez, Marta Juárez, Mario Giménez

Febrer, 2022.

Durant la revolució de les armilles grogues l'any 2018, a una taverna de París anomenada 'La Cacatua Verda', un grup d'actors improvisa escenes de delictes i crims per a diversió dels espectadors aristòcrates. Un es presenta com a rater, un altre com a incendiari d'una casa, un tercer acaba de cometre un assassinat.

bottom of page