top of page

TALLERS D'ESTIU
PER A TOTES LES EDATS

Els tallers d'estiu es duran a terme a la nostra escola durant el mes de Juliol. Si vols cursar-los, omple el formulari que hi ha a la part inferior d'aquesta pàgina.

TALLER DE CINEMA

amb en Dušan Tomič

de 12 a 18 anys

27 juny - 1 juliol 2022

Un taller introductori al llenguatge del cine i la TV. A més de treballar la interpretació, també faràs ús de càmeres, i crearàs un curtmetratge posant en pràctica els plans, la narrativa visual i el guió creat per tu.

INICIACIÓ AL TEATRE

per a menors de 12 anys

4 juliol - 8 juliol 2022

Sempre has volgut fer teatre però mai ho has fet? Ara és el teu moment. Vine, prova, juga, aprèn, diverteix-te i interpreta!

CIRC

amb en Marcel Aguilar

de 12 a 18 anys

4 juliol - 8 juliol 2022

La proposta està pensada per a participants sense o amb pocs coneixements en tècniques de circ. El plantejament és iniciar una fase de descoberta i posar els fonaments de les possibiltats que ens brinden alguns elements així com el nostre propi cos. Totes les sessions començaran amb un escalfament i acabaran amb un estirament. Per fer-ho dinàmic i variat, cada sessió la dividirem en dues parts: dues hores dedicades a una tècnica i dues a una altra. Practicarem jocs malabars amb pilotes, diàbolos, plats xinesos, anelles i bitlles. Equilibris amb els roll-bolla, fil de funambulisme, monocicles i boles d ́equiibri. Farem equilibris acrobàtics en parella i en grup.

T`ÈCNICA D'IMPROVISACIÓ

amb la Mireia Scatti

de 12 a 18 anys

11 juliol - 15 juliol 2022

És un taller per llençar-te al joc teatral, per crear les teves pròpies històries amb 2 o 3 persones més. L’objectiu el durem a terme sumant, posant tots els teus sentits en escena amb escolta, potenciant la teva imaginació, acceptant el que ve, creant atmosferes, arriscant, proposant i amb veritat.

MUSICAL

amb la Queralt Albinyana

de 12 a 18 anys

18 juliol - 22 juliol 2022

Una setmana d'intensiu de cant i teatre musical. Aprendre tècniques d'escalfament, tant de veu com de cos, ens mourem i ballarem una mica. Treballarem una cançó coral col·lectiva i amb moviment escènic.

INSCRIPCIÓ

Formulari d'inscripció.

Descarrega't el document aquí i envia'l a arsenic.espaidecreacio@gmail.com.

bottom of page