PROFESSORAT

DELS TALLERS

Adrià Aguilera

Teatre musical

Llicenciat en piano clàssic pel Conservatori Superior del Liceu amplia la seva formació amb Luca Chiantore a Musikeon (Valencia).

Actualment és el director musical de La Família Addams (Let's Go - Madrid i Gira).

 

També ha treballat com a pianista al Musical Participatiu de L'Obra Social de La Caixa, al Cantagran de L'Auditori de Barcelona i en produccions com: Tenors (Cia Iluminati), Dies Normals (Versus Teatre), La Monyos (Teatre del Raval), Per Sobre de Totes Les Coses (Teatre Gaudí).

 

Treballa a l'Escola Aules on ha acompanyat MasterClass de Daniel Anglès, Paul Harvard, Paul Garrington i on fa la direcció musical dels Tallers dels alumnes de RFP.

Maria Castillo

Teatre visual

Andrea Herrera

Claqué

Graduada per el Tap Dance Training Program de l’Escola Luthier d’Arts Musicals, l’Andrea es decida professionalment a l’àmbit del claqué i la percussió corporal. Ha estudiat amb diversos professors internacionals en festivals arreu d’Europa i recentment ha aprofundit en la seva formació formant part de la residència Tap Dance Freedom, programa dirigit per Andrew Nemr, a Nova York.

 

Com a intèrpret forma part de les companyies UNUM Project, a càrrec de la ballarina Estefania Porqueras; i WOODBEATS, a càrrec de la body performer Anna Llombart. També és cocreadora i cocoreògrafa de la companyia emergent 3C Tap Fellows, formada per ballarins d’arreu de tota Europa.

 

En l’àmbit pedagògic, treballa com a mestre de claqué i coreògrafa per a competicions de dansa en diverses escoles del Vallès. També ha format part del professorat jove del Stockholm Tap Festival.

Maria Manau

Direcció i coordinació d’Arsènic i professora de teatre

 

Llicenciada en Interpretació per l’Institut del Teatre de Terrassa.

 

Ha realitzat el curs de Teatre i Pedagogia organitzat per l’Institut del Teatre de Vic.

 

Treballa com a actriu en el projecte de Teatre en L’Educació des de 2007 i com a artista pedagoga, dirigint tallers, des de 2004. Participa activament en teatre amateur, sent membre del grup Quatre per Quatre de Granollers. L’any 2005 funda una empresa d’arts escèniques dedicada sobretot a la creació de microespectacles i formació. Ha treballat amb nens, joves, adults i avis.

Laura López

Teatre musical

Llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona, amb estudis musicals de 5é de nivell professional.

Ha ampliat la seva formació teatral a Itàlia (Scuola europea per l’arte dell’attore; Prima del Teatro), Suïssa (HETSR: Haute école de théâtre de Suisse Romande), Londres (Rose Bruford College), i a Bilbao (Act Festival) amb Georges Laferrier (curs de pedagogia teatral).  

 

Al 2016 rep el premi Biznaga de Plata a la millor actriu per la seva actuació en la pel·lícula Cenizas, en el Festival de Cinema de Màlaga en la secció zona-zine. Al 2014 és nominada als Premis Butaca de Teatre a la millor actriu de repartiment per la seva actuació en l’obra La Pols.

 

Actualment és professora del batxillerat en arts escèniques a l'institut Celestí Bellera i segueix en actiu amb la gira de l'espectacle Barbes de Balena.

Marta G. Otín

Direcció i coordinació d’Arsènic i professora de teatre

 

Llicenciada en Interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona.

 

Ha realitzat el curs de Teatre i Pedagogia organitzat per l’Institut del Teatre de Vic, i ha participat en diversos cursos de teatre de l’oprimit.

 

Treballa com a artista pedagoga i directora de teatre des de fa 15 anys. Ha dirigit diversos espectacles amb joves, nens i adults, i en aquests moments és professora del batxillerat en arts escèniques a l’Institut Celestí Bellera i coordinadora i directora del projecte Teatre en l’Educació de la Fundació AC des de fa 12 anys.​

Xavi Lucha

Teatre

Format a l'Institut del Teatre de Barcelona. Integrant en diferents companyies com infantils, carrer i teatre.

 

Actualment també és professor de teatre a l'Escola de Teatre de Piera i cofundador de la companyia Eslinga a més de participar com a integrant.