486165_72656c532f6d4325a2adb5ce7b860727-

 Professorat 

 Cursos 

 Workshops

 La Trama

 Activitats

 Tallers d'estiu

PROFESSORAT

DELS CURSOS

WhatsApp%20Image%202020-07-29%20at%2014.

 teatre musical 

Adrià Aguilera

Llicenciat en piano clàssic pel Conservatori Superior del Liceu amplia la seva formació amb Luca Chiantore a Musikeon (Valencia). Actualment és el director musical de La Família Addams (Let's Go - Madrid i Gira). També ha treballat com a pianista al Musical Participatiu de L'Obra Social de La Caixa, al Cantagran de L'Auditori de Barcelona i en produccions com: Tenors (Cia Iluminati), Dies Normals (Versus Teatre), La Monyos (Teatre del Raval), Per Sobre de Totes Les Coses (Teatre Gaudí). Treballa a l'Escola Aules on ha acompanyat MasterClass de Daniel Anglès, Paul Harvard, Paul Garrington i on fa la direcció musical dels Tallers dels alumnes de RFP.

WhatsApp%20Image%202020-07-29%20at%2014.

 teatre 

Nikole Portell Puighermanal

Graduada a l’Institut del Teatre en l’itinerari físic. Ha complementat els seus estudis fent un WorkShop sobre la dramatúrgia del moviment amb Diego Sinniger. També ha rebut formació de cant a la Vocal Factory. I ara s’està forma a l’Institut Gestalt. Actualment dóna classes a dues escoles de Teatre. Intèrpret de la companyia FAC (Fundación Agrupación Colectiva) amb els espectacles My low cost revolution i Protocolos de acción frente a lo desconocido (coproducció TNT i Escena abierta 2020, Burgos). Col·labora com a actriu en la companyia La Melancòmica amb l’espectacle ELLES al Teatre del Raval.

Captura de pantalla 2020-09-12 a las 18.

 teatre musical 

Laura López

Llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona, amb estudis musicals de 5é de nivell professional. Ha ampliat la seva formació teatral a Itàlia (Scuola europea per l’arte dell’attore; Prima del Teatro), Suïssa (HETSR: Haute école de théâtre de Suisse Romande), Londres (Rose Bruford College), i a Bilbao (Act Festival) amb Georges Laferrier (curs de pedagogia teatral). Al 2016 rep el premi Biznaga de Plata a la millor actriu per la seva actuació en la pel·lícula Cenizas, en el Festival de Cinema de Màlaga en la secció zona-zine. Al 2014 és nominada als Premis Butaca de Teatre a la millor actriu de repartiment per la seva actuació en l’obra La Pols. Actualment és professora del batxillerat en arts escèniques a l'institut Celestí Bellera i segueix en actiu amb la gira de l'espectacle Barbes de Balena.

MOVIMIENTO_TES_024.JPG

 dansa i moviment 

Teresa G. Valenzuela

Des del 1998 compagina l'activitat pedagògica amb l'artística. Ha treballat professionalment com a coreògrafa, actriu, ballarina i assistent de moviment en obres de teatre, dansa i d'art visual des de l'any 1996. Ha proposat com tallerista i coreògrafa intervencions en espais públics per als festivals de la red Ciudades Que Danzan (CQD) a Espanya, Itàlia i Cuba. Ha rebut reconeixement com el Solo Mio 2001 de França per a coreògrafs solistes i el premi a la millor ballarina a Certàmens Coreogràfics de Maspalomas el 2001 i de Madrid l'any 2000. Va fer un gir cap al teatre i va canviar el rumb cap a la creació col·lectiva multidisciplinar al conèixer i treballar amb Franco di Francescantonio a Mon Brossa en el TNC. S'ha format a EUA amb Anne Bogart i la Siti Company, apostant pel training i la creació col·lectiva. Col·labora a múltiples projectes artístics i educatius compartint i enriquint la seva investigació. És sensible a la política relacional al teatre, a l'aula i a la vida. A la seva formació i pràctica professional destaca "l'Anatomia experiencial" de la mà de Jader Tolja, investigador de la relació cos, cultura i identitat. El ATB (Awarenes through the body) de Joan Sala i Aloka Martí, que proporcionen eines pel desenvolupament de la consciència a partir del cos. El Seitai, el Aikido i el mètode Feldenkrais, Movement culture, Fighting Monkeys, etc.

WhatsApp%20Image%202020-07-23%20at%2009.

 teatre 

Maria Castillo

Maria Castillo (Barcelona 1974). Pedagoga i directora teatral. Llicenciada en Interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona, postgrau de pedagogia teatral per l’Institut del Teatre. Especialitzada en teatre de formes animades (titelles, objectes, ombres, visual...). Des de l’any 2008 fins al 2017 va dirigir la companyia Pelmànec amb la que va obtenir premis estatals i internacionals. Ha dirigit per a diverses companyies catalanes. Imparteix classes al postgrau de teatre i educació de l’Institut del Teatre, a l’Institut del Teatre a l’especialitat de teatre visual i a Arsènic espai de creació (extraescolars i GFS).

Captura de pantalla 2020-09-12 a las 18.

 teatre 

Xavi Lucha

Format a l'Institut del Teatre de Barcelona. Integrant en diferents companyies com infantils, carrer i teatre. Actualment també és professor de teatre a l'Escola de Teatre de Piera i cofundador de la companyia Eslinga a més de participar com a integrant.

"Quisque at est pulvinar, porta est ut, suscipit diam".

— Alumni B.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit".

— Alumni A.