486165_72656c532f6d4325a2adb5ce7b860727-

ESPECTACLES

DEL CICLE DE GRAU SUPERIOR

Que venen els russos..!

Direcció: Dušan Tomič 

Intèrprets: alumnes del CFGS

Febrer, 2020.

Els nostres russos són també gent de pau sotmesa en les situacions plenes d'emocions, antecedents, somnis, patiments, retrets... Tot per obtenir l'amor, que és el que més ens manca.

En l'espectacle Que venen els russos...! ens burlem de les autoritats desenmascarant falsos valors i ridiculitzant les mentides, les mediocritats i l'ordre públic.

Món Ubú

Direcció: Ferran Farré

Intèrprets: alumnes del CFGS

Juny, 2019.

Món Ubú és un viatge per l’univers singular d’uns éssers cruels sense consciència, transgressors i farcits de pecats capitals, amb una essència arbitrària, escatològica i esperpèntica: els Ubú.

Aquesta versió adaptada del text irreverent “Ubú rei”, d´Alfred Jarry, (humorista salvatge i inventor de la patafísica), ens endinsa en la paròdia grotesca sobre poder i corrupció, i esdevé una metàfora satírica dels totalitarismes del segle XX, amb tocs provocatius, surrealistes i absurds.

El procés creatiu ha anat a la recerca d’un treball vertebrat des de la coralitat (donant relleu al personatge col·lectiu) i des d’una vessant física, integrant diverses aplicacions escèniques (màscara, objectes, guinyol i combat escènic).

Com m'aturo?

Direcció: Marta G. Otín

Intèrprets: alumnes del CFGS

Juny, 2019.

Com m'aturo és un espectacle creat a partir dels textos de 'Psicosi de les 4.48' de Sarah Kane. "Sarah Kane va internar-se voluntàriament a l'Hospital Maudsley de Londres a causa d'una depressió profunda. Tenia 28 anys. 'Psicosi de les 4.48' és un artifici narratiu, potser autobiogràfic, l'hora de la breu lluïdesa i també la desesperació".

El Burgès gentilhome

Direcció: Roger Julià i Nesa Vidaurrázaga

Intèrprets: alumnes del CFGS

Febrer, 2019.

«El Burgès gentilhome» és una comèdia àcida i trepidant de Molière que reflexiona sobre l’engany, la aparença i la incorporació a la societat dels anomenats nous rics. Una sàtira d’una vigència aclaparadora. En l’actualitat l’aparença està en l’orde del dia i no hi ha pudor en utilitzar l’engany per a escalar socialment o aconseguir propòsits amb rapidesa: qui escriu un llibret és escriptor, qui apareix en una pel·lícula és actor o qualsevol persona sense fonaments ja és crític.

The Nobodies

Direcció: Anne Dennis

Intèrprets: alumnes del CFGS

Juny, 2018.

«The Nobodies» és l'espectacle de creació que va dur a terme a l'Anne Dennis que parla sobre la crisi dels refugiats però també de nosaltres, que ens refugiem en aquesta societat que ens fa creure lliures.