top of page

PROFESSORS COL·LABORADORS

DEL CICLE DE GRAU SUPERIOR

Dušan Tomič

Taller CFGS febrer 2020

Els nostres russos són també gent de pau sotmesa en les situacions plenes d’emocions, antecedents, somnis, patiments, retrets... Tot per obtenir l’amor, que és el que més ens manca.

En l'espectacle
Que venen els russos...! ens burlem de les autoritats desenmascarant falsos valors i ridiculitzant les mentides, les mediocritats i l’ordre públic

Hector Puigdomènech

Càpsula de danses urbanes

La seva formació va començar per la dansa jazz i després va interessar-se per les danses urbanes, apreses de la mà de Clara Pons, membre fundador de Brodas Bros. Després va realitzar els seus estudis de dansa clàssica i contemporània. Ha realitzat nombrosos espectacles de teatre musical a Sabadell i al Liceu, així com a participant de diversos projectes relacionats amb l'àmbit de la publicitat per La Grossa de Sant Jordi, Vodafone Itàlia, Dulux i Asics, però recentment ha treballat amb la companyia Brodas Bros, amb qui ha estat de gira tres vegades per la Xina. També ha coreografiat diversos actes de l’ajuntament de Sabadell, així com l’òpera infantil Meninos, realitzada pel Conservatori de Música de Sabadell. Al març va presentar Una Ciutat d’Ombres, un projecte educatiu que barreja el treball amb la llum i el reciclatge expressat únicament a través de la dansa contemporània i també de les danses urbanes.

Júlia Barbany

Càpsula d'art performàtic

És una artista de Barcelona formada en teatre físic en el Institut del Teatre i ha cursat part dels estudis de LAPS (Live art and performance) en la Theatre Academy d'Hèlsinki, on ha presentat alguns dels seus treballs com Datis of the end of the world o Hipervínculo. Component del Col·lectiu “Las huecas” han presentat la peça Projecte'92” en diferents espais. Actualment basa el seu treball en la ironía i els limitis de la performativitat "blanda".

Nora Baylach

Càpsula de dansa contemporània

Va decidir formar-se a la ciutat de Barcelona en dansa moderna al Slam Dancing Studio Company&Company i dansa contemporania a Área, espai de dansa i creació. En finalitzar els seus estudis, forma part de joves companyies com Sonor Dance TheatreDimpro Dance CompanyColectivo Cuatro Ensayos, i participa en diferents projectes coreogràfics de​ l'Institut del Teatre.  Ha encarat diferents encàrrecs de produccions professionals, executant Madre, T-shirt, T-shit, Texit i Òxid. Actualment, forma part de la Cia. La Taimada amb l'espectacle El Octavo Día i la nova producció de Daniel Arellano, Ginnungagap. És intèrpret de La Producció Nacional de Dansa, projecte pioner en visibilitzar, compartir i apropar la dansa contemporània, coreografiat per Roser López Espinosa i Thomas Noone.

Ferran Farré

Taller CFGS juny 2019

Món Ubú és un viatge per l’univers singular d’uns éssers cruels sense consciència, transgressors i farcits de pecats capitals, amb una essència arbitrària, escatològica i esperpèntica: els Ubú.

Aquesta versió adaptada del text irreverent “Ubú rei”, d´Alfred Jarry, (humorista salvatge i inventor de la patafísica), ens endinsa en la paròdia grotesca sobre poder i corrupció, i esdevé una metàfora satírica dels totalitarismes del segle XX, amb tocs provocatius, surrealistes i absurds.

El procés creatiu ha anat a la recerca d’un treball vertebrat des de la coralitat (donant relleu al personatge col·lectiu) i des d’una vessant física, integrant diverses aplicacions escèniques (màscara, objectes, guinyol i combat escènic).

Marta G. Otín

Taller CFGS juny 2019

Com m'aturo és un espectacle creat a partir dels textos de 'Psicosi de les 4.48' de Sarah Kane. "Sarah Kane va internar-se voluntàriament a l'Hospital Maudsley de Londres a causa d'una depressió profunda. Tenia 28 anys. 'Psicosi de les 4.48' és un artifici narratiu, potser autobiogràfic, l'hora de la breu lluïdesa i també la desesperació".

Roger Julià

Taller CFGS febrer 2019

El Burgès gentilhome: Una comèdia àcida i trepidant de Molière que reflexiona sobre l’engany, la aparença i la incorporació a la societat dels anomenats nous rics. Una sàtira d’una vigència aclaparadora. En l’actualitat l’aparença està en l’orde del dia i no hi ha pudor en utilitzar l’engany per a escalar socialment o aconseguir propòsits amb rapidesa: qui escriu un llibret és escriptor, qui apareix en una pel·lícula és actor o qualsevol persona sense fonaments ja és crític.

Nesa Vidaurrázaga

Taller CFGS febrer 2019

Anne Dennis

Taller CFGS juny 2018

 

L'Anne Dennis ha sigut durant molts anys cap del Departament de Moviment de Rose Bruford College of Speech and Drama de la ciutat de Londres. Es va formar com a ballarina, actriu i mim als Estats Units abans d'aconseguir la beca Fulbright, que li va permetre estudiar a París amb Étienne Decroux. Al llarg dels ultims cinquanta anys ha desenvolupat la seva tasca a l'àmbit del teatre físicament expressiu per tota Europa i EEUU. Recentment ha publicat el llibre El cuerpo elocuente, un volum instructiu i inspirador que mostra com els actors poden utilitzar el seu cos per ser tan expressius i eloqüents com les paraules, tot pensant i analitzant les necessitats físiques de l'actor.

 

 

The Nobodies: És l'espectacle de creació que va dur a terme a l'escola que parla sobre la crisi dels refugiats però també de nosaltres, que ens refugiem en aquesta societat que ens fa creure lliures.

Carlos Carmona

Càpsula de hip hop i acrobàcies

És ballarí i acròbata. Ha estat campió de Catalunya i d’Espanya en la pràctica de gimnàstica masculina al CNG (Club Natació de Granollers) en vàries ocasions del 1999 al 2005 i ha quedat finalista a diversos concursos amb renom com Evolution Europa, Tú si que vales (amb el seu grup “The Last Project”), etc. I ha treballat per TV3 al Concert de Nadal de l’1 de gener, a l’empresa Bulubús CIA D’ansa S.C.C.L., amb la companyia Brodas, a l’espectacle MACADAM MACADAM, a la pel·lícula El Sexe dels Àngels, etc.

Lys Moya

Càpsula de burlesque, cabaret i «sexy style»

Sota el lema Si puedes sentir, puedes bailar, Lys Moya, és ballarina, coreògrafa i professora al CIED (Centre Internacional d'Estudis de Dansa) de burlesque lyrical jazz, lyrical latin i dansa contemporània. Ha treballat amb cantants de la talla David Civera, David Bisbal, Conchita, Fórmula abierta, Agüita Salá, etc.

Sergi Ramis

Càpsula de «beat box»

Compositor de Bandes Sonores. Tres anys finalista a la millor BSO als prestigiosos Premis Jerry Goldsmith. Es forma en guitarra i percussió a l'Aula de Música Moderna del Conservatori del Liceu (Barcelona). És pedagog amb experiència de 10 anys en la percussió corporal i el beatbox. Imparteix cursos de percussió corporal en diferents centres d'ensenyament d'Espanya, França i Itàlia. Fundador del grup "The Bodyphones". Ha editat el mètode TODEPA de percussió corporal en DVS. Actualment participa en System Errors, un espectacle teatral de monòlegs en clau satírica per a la crisi.

Martí Gasol

Càpsula de swing i lindy hop

És un apassionat de l'esport i l'activitat física. En 2012 va començar a ballar Lindy Hop, i es va enamorar del bon rotllo i l'energia que genera aquesta dansa tot quedant fascinat per la capacitat d'improvisació i expressió que ofereix. A partir de llavors ha seguit aprenent i formant-se sempre que ha pogut, en aspectes com la musicalitat, l'estil, la connexió i el canvi de roll. Ha estat professor de Collegiate Shag i Bigpotter Swing.

Juan Carlos Lérida

Càpsula de flamenc

És ballarí, coreògraf i pedagog del flamenc. Llicenciat en Art Dramàtic, Dansa Contamporània al C.A.T (Sevilla) i Dansa-Teatre e Improvització a Barcelona amb la Mercedes Boronat. Va rebre el Premio Extraordinario 2007 de l’Institut del Teatre de Barcelona. Algunes de les seves obres coreogràfiques han estat de la mà de la companyia de dansa 2D1, que van ser galardonades amb certàmens coreogràfics nacionals. D’altres, han estat de cració pròpia com El Arte de la Guerra, Al Toque, El Aprendizaje, etc.

bottom of page