PROFESSORS COL·LABORADORS

DEL CICLE DE GRAU SUPERIOR

Roger Julià

Taller CFGS 2019

El Burgès gentilhome: Una comèdia àcida i trepidant de Molière que reflexiona sobre l’engany, la aparença i la incorporació a la societat dels anomenats nous rics. Una sàtira d’una vigència aclaparadora. En l’actualitat l’aparença està en l’orde del dia i no hi ha pudor en utilitzar l’engany per a escalar socialment o aconseguir propòsits amb rapidesa: qui escriu un llibret és escriptor, qui apareix en una pel·lícula és actor o qualsevol persona sense fonaments ja és crític.

Nesa Vidaurrázaga

Taller CFGS 2019

Anne Dennis

Taller CFGS 2018

 

L'Anne Dennis ha sigut durant molts anys cap del Departament de Moviment de Rose Bruford College of Speech and Drama de la ciutat de Londres. Es va formar com a ballarina, actriu i mim als Estats Units abans d'aconseguir la beca Fulbright, que li va permetre estudiar a París amb Étienne Decroux. Al llarg dels ultims cinquanta anys ha desenvolupat la seva tasca a l'àmbit del teatre físicament expressiu per tota Europa i EEUU. Recentment ha publicat el llibre El cuerpo elocuente, un volum instructiu i inspirador que mostra com els actors poden utilitzar el seu cos per ser tan expressius i eloqüents com les paraules, tot pensant i analitzant les necessitats físiques de l'actor.

 

 

The Nobodies: És l'espectacle de creació que va dur a terme a l'escola que parla sobre la crisi dels refugiats però també de nosaltres, que ens refugiem en aquesta societat que ens fa creure lliures.

Carlos Carmona

Càpsula de hip hop i acrobàcies

És ballarí i acròbata. Ha estat campió de Catalunya i d’Espanya en la pràctica de gimnàstica masculina al CNG (Club Natació de Granollers) en vàries ocasions del 1999 al 2005 i ha quedat finalista a diversos concursos amb renom com Evolution Europa, Tú si que vales (amb el seu grup “The Last Project”), etc. I ha treballat per TV3 al Concert de Nadal de l’1 de gener, a l’empresa Bulubús CIA D’ansa S.C.C.L., amb la companyia Brodas, a l’espectacle MACADAM MACADAM, a la pel·lícula El Sexe dels Àngels, etc.

Lys Moya

Càpsula de burlesque, cabaret i «sexy style»

Sota el lema Si puedes sentir, puedes bailar, Lys Moya, és ballarina, coreògrafa i professora al CIED (Centre Internacional d'Estudis de Dansa) de burlesque lyrical jazz, lyrical latin i dansa contemporània. Ha treballat amb cantants de la talla David Civera, David Bisbal, Conchita, Fórmula abierta, Agüita Salá, etc.

Sergi Ramis

Càpsula de «beat box»

Compositor de Bandes Sonores. Tres anys finalista a la millor BSO als prestigiosos Premis Jerry Goldsmith. Es forma en guitarra i percussió a l'Aula de Música Moderna del Conservatori del Liceu (Barcelona). És pedagog amb experiència de 10 anys en la percussió corporal i el beatbox. Imparteix cursos de percussió corporal en diferents centres d'ensenyament d'Espanya, França i Itàlia. Fundador del grup "The Bodyphones". Ha editat el mètode TODEPA de percussió corporal en DVS. Actualment participa en System Errors, un espectacle teatral de monòlegs en clau satírica per a la crisi.

Martí Gasol

Càpsula de swing i lindy hop

És un apassionat de l'esport i l'activitat física. En 2012 va començar a ballar Lindy Hop, i es va enamorar del bon rotllo i l'energia que genera aquesta dansa tot quedant fascinat per la capacitat d'improvisació i expressió que ofereix. A partir de llavors ha seguit aprenent i formant-se sempre que ha pogut, en aspectes com la musicalitat, l'estil, la connexió i el canvi de roll. Ha estat professor de Collegiate Shag i Bigpotter Swing.

Juan Carlos Lérida

Càpsula de flamenc

És ballarí, coreògraf i pedagog del flamenc. Llicenciat en Art Dramàtic, Dansa Contamporània al C.A.T (Sevilla) i Dansa-Teatre e Improvització a Barcelona amb la Mercedes Boronat. Va rebre el Premio Extraordinario 2007 de l’Institut del Teatre de Barcelona. Algunes de les seves obres coreogràfiques han estat de la mà de la companyia de dansa 2D1, que van ser galardonades amb certàmens coreogràfics nacionals. D’altres, han estat de cració pròpia com El Arte de la Guerra, Al Toque, El Aprendizaje, etc.

on?
Av. Enric Prat de la Riba, nº 77    ·    Roca Umbert, fàbrica de les arts
08401 Granollers, Barcelona

contacte
arsenic.espaidecreacio@gmail.com              

938709465

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon